Om klubben

BK Lödde
Klubben kommer säsongen 2018-2019 inte att deltaga med lag i seriespel:


Bowlinghall

Lödde BowlingcenterTräningstider

BK Lödde tränar varje onsdag i Lödde Bowlingcenter på följande tider. Säsongen pågår augusti-april.

Träningstid: 18.00-20.00
Träningstid för nybörjare och ungdomar: 18.00-19.00

Om ni är intresserade att spela med oss, är ni hjärtligt välkomna ner i hallen när vi tränar eller ta kontakt genom att klicka på kontakt i menyn.


Historia

BK Lödde bildades vintern 2002 av några entusiaster som tyckte att det saknades en väl fungerande ungdomsklubb i Löddeköpinge. Efterhand som planeringen fortskred framkom det att det även fanns intresse för en seniorklubb.

Klubben har som motto, att skapa förutsättning för bowlingspel, att kunna bedriva denna sport i en trivsam, kamratlig, anti-drogfri och stimulerande miljö. Var och en medlem skall beredas möjlighet att kunna verka efter sina individuella förutsättningar.


Tidigare säsonger

Säsongen 2009/10
Förstärktes spelartruppen och denna gången slutade man som bästa lag i Division 3 Södra Götaland. Via kval tog man sig till Division 2 genom att besegra BK ABeCe i båda matcherna med rätt övertygande siffror.

Säsongen 2010/11
Förstärktes spelartruppen igen men denna gång förlorade man tyvärr kvalet till Division 1 i skiljeserien med en poäng.

Säsongen 2011/12
Slutade klubben som bästa lag i Division 2 Sydvästra Götaland. Tyvärr förlorade man kvalen till Division 1 i båda omgångarna.

Säsongen 2012/13
Förstärktes klubben ytterligare vilket resulterade i att klubben slutade som bästa lag i Division 2 Sydvästra Götaland. A-laget vann sedan kvalet till Division 1 i första omgången med en övertygande vinst mot BK Bråhög i båda matcherna.

Säsongen 2013/14
Klubben slutade på tredje plats i tabellen i Division 1 Södra Götaland. Med många skadade spelare blev detta en stor triumf. A-laget förlorade tyvärr kvalet mot Forsheda BKs A-lag i båda matcherna. BK Löddes mål för säsongen var att behålla sin plats i Division 1 vilket man ändå lyckades med.

Säsongen 2014/15
Klubben slutade på fjärde plats i tabellen i Division 1 Södra Götaland. A-laget vann dock kvalet. BK Löddes mål för säsongen var att behålla sin plats i Division 1 vilket man lyckades med.

Säsongen 2015/16
Klubben slutade på andra plats i tabellen i Division 1 Södra Götaland. A-laget förlorade tyvärr kvalet till sydallsvenskan. BK Löddes mål för säsongen var att behålla sin plats i Division 1 vilket man lyckades med.

Säsongen 2016/17
Klubben slutade på sjätte plats i tabellen i Division 1 Södra Götaland. Tyvärr så var vi tvungna att dra oss ur nationella serien inför säsongen 2017-2018 efter ett kraftigt tapp av medlemmar.

Säsongen 2017/18
Klubben slutade på tredje plats i tabellen i Division 4 reservlags serien.